Thema Holland

draaiorgel met reuzenklompen tulpen kazen holland in een notendopThema Holland – Het themapakket “Holland in een notendop” omvat een schitterende combinatie van een draaiorgel naar keuze (groot of klein, afhankelijk van de locatie), Reuzenklompen, waar uw gasten in kunnen staan voor een uniek fotomoment, tulpen, kazen en de Nederlandse vlag. Evenementen en feesten in het thema Holland komen steeds vaker voor en oogsten veel succes bij ontvangsten van Buitenlandse gasten!

Feestje op de stoep draaiorgel draaiorgeltje draaiorgels verhuur te huur huren felicitatieDe orgelman is gekleed in Volendammer kostuum, compleet met klompen en treedt tussendoor op als Hollandse accordeonist! Het hierboven afgebeelde draaiorgeltje is de meest gevraagde gast op Hollandse thema feestjes. Omdat dit geheel in een vliegtuigcontainer past, is het uitermate geschikt voor Buitenlandse reizen.

Met dit mooie Hollandse pakket heeft u 3 acts voor één prijs: Orgelman, Accordeonist en Hollands Fotodecor. Desgewenst kan er een professionele fotograaf geboekt worden die uw gasten op de foto zet. Foto’s worden op een speciale site gezet of op uw social media, zodat uw gasten ze kunnen downloaden. Het is ook mogelijk uw gasten een instant Polaroid aandenken te geven, informeer naar de tarieven en mogelijkheden!

draaiorgel met klompen

Het Holland Thema display omvat een prachtig decorscherm van 3,30 bij 2 meter, veel tulpen, kazen, Hollandse vlag en een paar reuzeklompen. De Hollandse accordeonist speelt tussendoor ter afwisseling op zijn accordeon de mooiste melodieen.
Themapakket “Holland in een notendop”:
t/m 3 uur (dagdeel doorlopend) € 490,50
t/m 6 uur (gehele dag doorlopend) € 636,00

draaiorgel huren daaiorgeltje draaiorgelverhuur te huur verhuur feestje felicitatieOok op andere evenementen, winkelcentra, of gewoon bij u in de achtertuin is het natuurlijk mogelijk het gezellige orgeltje of de accordeonist te boeken.

Heeft u al een kijkje genomen op onze andere sites volop muzikaal entertainment?

Accordeonist Hiddo

De Muzikale Kerstman!

Tot ziens!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.