Klein draaiorgeltje

Draaiorgel en Accordeon entertainment draaiorgelverhuur accordeonist 06-13717201 www.draaiorgel.tvEen draaiorgeltje, of Handdraaiorgel, is kleiner dan de orgelman en vormt de basis van alle andere draaiorgels.

Het Hand- of buikorgel, is een klein draaiorgeltje, waarvan vreselijk veel verschillende soorten bestaan. De eerste orgeltjes werden gezien in Parijs, waarbij de orgelman meestal een aapje had om de centjes bij het publiek op te halen…
Voor evenementen op kleinere schaal kunt u bij ons natuurlijk ook een klein draaiorgeltje huren, welke wordt bespeeld door een orgelman in authentiek kostuum. Uiteraard voorzien van een speelgoed aapje!

Radio en Televisie

Het Pierementje creëert  een gezellige sfeer en brengen de mensen weer even terug in vroegertijd. Ideaal als deur-act, waardoor uw gasten direct in de goede stemming komen! Draaiorgel Hollandsch Glorie is bekend van radio en televisie, en verscheen o.a. bij The Big Music Quiz, De Wereld Draait Door, How did they do it?! FCN Gassan Jewel Awards, Eurovision in Concert, Parels van de Jordaan in Paradiso en Leve de Muziek show.

Dit mini-draaiorgel worden door de orgelman met de hand gedraaid. Een vak apart, want wanneer men te snel of te langzaam draait is de melodie niet te herkennen. Wilt u het ook eens proberen? U bent van harte uitgenodigd!

Wilt u meerdere dagen boeken, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een passende offerte!

Felicitatie – 20 minuten € 272,50
t/m 1 uur € 354,25
t/m 2 uur € 408,75
t/m 3 uur € 517,75
t/m 4 uur € 599,50
Alle prijzen zijn inclusief
transport en
9% BTW
De orgelman treedt altijd op in een mooi Hollands kostuum,
maar kan deze ook aanpassen naar uw wensen!
Denk bijvoorbeeld aan een Frans thema, Circus,
Tiroler / Oktoberfest, Kerstman, Charles Dickens, etc. etc.
Vraag naar de mogelijkheden!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

De enige echte Draaiorgelschool!

Kinderen kunnen het officiële draaiorgeldiploma halen door zichzelf te bewijzen aan de slinger van het orgeltje! Draaiorgel.tv is hiermee de enige echte Draaiorgelschool van Europa!

Hiddo’s draaiorgeltjes zijn bekend door heel Europa. Een draaiorgeltje is een perfecte sfeermaker bij evenementen, brocante markten, toeristische attracties etc. Een draaiorgeltje brengt sfeer en gezelligheid op uw feest of evenement, in een volume waarbij nog gewoon een gesprek gevoerd kan worden! De kosten van de Draaiorgelschool, inclusief 100 diploma’s in een tijdsblok van 4 aaneengesloten uren, bedragen € 636,= inclusief BTW én transportkosten door héél Nederland!

Voor meer informatie belt u met: 06-13717201

Heeft u al een kijkje genomen op onze andere sites volop muzikaal entertainment?

Accordeonist Hiddo

De Muzikale Kerstman!

Tot ziens!

Getagd , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.