Groot Draaiorgel

Ons grote draaiorgel “Het Juffertje” is eigenlijk de vervanging van een 8- koppig orkest! Van een draaiorgel bent u natuurlijk de oude liedjes gewend als Tulpen uit Amsterdam etc. maar dit prachtige “Pierement” speelt ook de gezellige en swingende hits!

Draaiorgel in Corona-tijd

Het zijn vreemde en vooral moelijke tijden. Mensen mogen niet meer naar buiten en ouderen en gehandicapten mogen geen bezoek meer ontvangen…

Waar veel opdrachten met het draaiorgel worden afgezegd in deze tijd, komen de aanvragen voor het spelen bij verzorgingshuizen en instellingen voor ouderen en gehandicapten juist met grote mate binnen. Leuk en zeer dankbaar werk! Vanuit hun ramen of balkons kunnen ze op gepaste afstand het grote of kleine draaiorgel tóch goed zien en horen. Voor een aangepaste, vaste lage prijs door héél Nederland!

Klik hier voor meer informatie!

Verbaas uw gasten met de leuke, vlotte en bekende muziek tijdens uw feest of laat het orgel voorop gaan in de optocht! Het draaiorgel is uitermate geschikt voor muzikaal entertainment in een winkelcentrum of de opening van uw winkel of bedrijf! Natuurlijk verzorgt het mooie orgel ook een verrassings-aubade bij de jarige thuis of op het werk, al dan niet in combinatie met een heerlijk champagne ontbijtje of lunch! Vraag naar de mogelijkheden!

Draaiorgel Het JuffertjeHet orgel is bekend van radio en televisie en trad o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Afmetingen van het draaiorgel zijn:

(H/B/L) 2,75/1,50/4,50 mtr.

(ingeklapt is de hoogte 2,40 mtr)

Tarieven Draaiorgel:
Felicitatie / Feestje op de stoep – 20 minuten € 272,50
t/m 1 uur € 327,=
t/m 2 uur € 381,50
t/m 3 uur € 436,=
t/m 4 uur € 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken, andere tijden of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende scherpe offerte!

Natuurlijk kunt u bij ons ook een optreden boeken met het kleine draaiorgel “Het Pierementje”, klik hier voor meer informatie!Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Draaiorgel Klein HollandHet draaiorgel “Klein Holland” speelt nog via originele kartonnen draaiorgelboeken, met elk zo’n 3500 gaatjes. De muziek wordt afgelezen door een mechaniek met 52 ijzeren toetsjes, die elk een eigen functie hebben. Zo worden de fluiten aangestuurd, maar ook de trommels en de beelden die op hun bel de maat slaan. Hiddo legt u graag de werking uit van het draaiorgel en natuurlijk mag u ook eens proberen een boek met de hand te draaien! Voor de vertolking van de nieuwste hits is het orgel “Het Juffertje” tevens met een midi-systeem uitgerust, waardoor het repertoire nu meer dan 1500 liedjes omvat, van Klassiek tot de nieuwste hits uit de TOP-2000!

Beluister hier het draaiorgel met “Leugentje om bestwil” van Frans Bauer:

https://www.youtube.com/watch?v=YBT_-73rlzg

Voor meer informatie over een draaiorgel huren of boekingen belt u met 06-13717201

Heeft u al een kijkje genomen op onze andere sites volop muzikaal entertainment?

Hiddo’s Mixie Mini Band 

Accordeonist Hiddo

De Muzikale Kerstman!

Tot ziens!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.