Groot Draaiorgel

Draaiorgel-huren-draaiorgelverhuur-te-huur-draaiorgeltje-drehorgel-orgue-de-barbarie-holland-dutch

Ons grote draaiorgel “Veronique” is eigenlijk de vervanging van een 8- koppig orkest! Van een draaiorgel bent u natuurlijk de oude liedjes gewend als Tulpen uit Amsterdam etc. maar dit prachtige “Pierement” speelt ook de gezellige en swingende hits!

draaiorgel huren draaiorgelverhuur entertainment draaiorgeltje drehorgel strassenorgel mieten street organ DutchVerbaas uw gasten met de leuke, vlotte en bekende muziek tijdens uw feest of laat het orgel voorop gaan in de optocht! Het draaiorgel is uitermate geschikt voor muzikaal entertainment in een winkelcentrum of de opening van uw winkel of bedrijf! Natuurlijk verzorgt het mooie orgel ook een verrassings-aubade bij de jarige thuis of op het werk, al dan niet in combinatie met een heerlijk champagne ontbijtje of lunch! Vraag naar de mogelijkheden!

Draaiorgel-huren-draaiorgelverhuur-te-huur-draaiorgeltje-drehorgel-orgue-de-barbarie-holland-dutch

Het orgel is bekend van radio en televisie en trad o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Afmetingen van het draaiorgel zijn:

(H/B/L) 2,75/1,50/4,50 mtr.

(ingeklapt is de hoogte 2,40 mtr)

Felicitatie – Act (20 minuten) € 218,=
1 uur € 272,50
2 uur € 327,=
3 uur € 381,50
4 uur € 436,=
5 uur € 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een passende offerte!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

draaiorgel draaiorgelboek cultuur hollands Dutch

Het draaiorgel speelt nog via originele kartonnen draaiorgelboeken, met elk zo’n 3500 gaatjes. De muziek wordt afgelezen door een mechaniek met 52 ijzeren toetsjes, die elk een eigen functie hebben. Zo worden de fluiten aangestuurd, maar ook de trommels en de beelden die op hun bel de maat slaan. Hiddo legt u graag de werking uit van het draaiorgel en natuurlijk mag u ook eens proberen een boek met de hand te draaien!

Natuurlijk kunt u bij ons ook een optreden boeken met het kleine draaiorgel “Het Pierementje”, klik hier voor meer informatie!

Voor meer informatie over een draaiorgel huren of boekingen belt u met 06-13717201

Heeft u al een kijkje genomen op onze andere sites volop muzikaal entertainment?

Hiddo’s Mixie Mini Band 

Accordeonist Hiddo

De Muzikale Kerstman!

Tot ziens!