Kerstman / Dickens draaiorgel

Kerstman met draaiorgel

Jingle all the way! Dat is wat het pubiek doet bij het zien en horen van deze vrolijke kerstman… Met zijn orgeltje draait hij er lustig op los!  Alle bekende kerstdeuntjes passeren de revue. De Kerstman is een vrolijke verschijning en natuurlijk wil iedereen met hem op de foto!

Laat de kerstman promotiemateriaal uitdelen voor uw zaak, of een kerstgeschenk voor uw klanten. Succes gegarandeerd! Ook is het mogelijk om een fotograaf te boeken. Deze zet al uw klanten op de foto met de Kerstman, welke dan diezelfde avond nog gedownloaded kunnen worden!

kerstman huren

Deze muzikale kindervriend kunt u ook boeken met accordeon. Al wandelend tussen het publiek strooit hij de ene na de andere kersthit uit zijn mouw!

Een optreden van de Muzikale Kerstman kost € 708,50 incl BTW en reiskosten door Heel NL!

U kunt kiezen uit 4 keer 30 minuten, of 3 keer 40 minuten in een dagdeel van 4 aaneengesloten uren.

Dickens draaiorgel orgelman draaiorgeltje kerstmarktDickens Draaiorgelspeler

“Het mooiste Dickens orgeltje van ons land” (Telegraaf Reiskrant 16/11/2013)

De Dickens Orgelman is een prachtige acoustische en mobiele act. De Draaiorgelspeler, gehuld in een mooi kostuum uit de tijd van Scrooge en Marley, de bekende figuren uit het Dickens verhaal, speelt de mooiste kerstliedjes op een schitterend handgedraaid orgeltje.

Dickens draaiorgel draaiorgeltje draaimolen kerstmuziek actsHet Dickens orgeltje brengt een gezellige sfeer, vooral bij evenementen waar al veel kerstmannen rondlopen. Uiteraard kunt u de Dickens Orgelman combineren met een optreden van de Muzikale Kerstman! Onze professionele Kerstman is een lust voor het oog en brengt gemoedelijke gezelligheid met humor en een kwinkslag!

Deze act is multi-inzetbaar en past zich overal gemakkelijk aan. Niet voor niets is het een veelgevraagde act bij Winkelcentra / Kerstacties / Kerstborrels / Uitdelen van de kerstpakketten / Ontsteken van de kerstverlichting etc. etc.

Dagoptreden doorlopend t/m 4 uur met pauzes € 708,50 incl BTW en reiskosten door Heel NL!

U kunt bij mij terecht voor veel meer muzikale kerst-acts, kijk op de speciale kerstpagina van De Muzikale Kerstman!

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.