Draaiorgel huren?

U wilt een draaiorgel huren ter ondersteuning van uw speciale gelegenheid? Onze mooie draaiorgels dragen bij aan uw bedrijfspromotie, huwelijksfeest, verjaardag, winkelopening, commercial etc

draaiorgel hurenBij ons kunt u het gezelligste draaiorgel huren, groot en klein, voor binnen en buiten! Of dit nu voor een uurtje is of de gehele dag, de orgelman brengt gezelligheid!

Er zijn diverse draaiorgels beschikbaar, van het kleine buikorgeltje tot het gezellige grote straat draaiorgel “Veronique”.  Zowel op grote schaal als in huiselijke kring kunnen wij uw feest van passende draaiorgelmuziek voorzien!

Klik hier voor meer informatie over het grote draaiorgel

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgel

De draaiorgelspeler komt altijd in een mooi kostuum, welke naadloos aansluit op het thema van uw feest of event! Humor en interactie maken onze optredens tot gezellige en unieke gebeurtenissen!

draaiorgeltje huren
U boekt al een optreden met draaiorgel vanaf 1 uur, bijvoorbeeld als ontvangst-act voor uw gasten, of als verrassings-aubade bij de jarige! Een draaiorgel verhoogt de sfeer en tovert bij uw gasten een lach op hun gezicht. Dit wordt veroorzaakt door de gezellige en actuele muziek die onze draaiorgels ten gehore brengen! Wat dacht u bijvoorbeeld van gezellige Hollandse meezingers? Maar ook de grootste hits van bijvoorbeeld Robbie Williams, Adele, Queen, Pharrel Williams etc.

Felicitatie – 20 minuten € 272,50
t/m 1 uur € 354,25
t/m 2 uur € 408,75
t/m 3 uur € 517,75
t/m 4 uur € 599,50
Alle prijzen zijn inclusief
transport en
9% BTW
De orgelman treedt altijd op in een mooi Hollands kostuum,
maar kan deze ook aanpassen naar uw wensen!
Denk bijvoorbeeld aan een Frans thema, Circus,
Tiroler / Oktoberfest, Kerstman, Charles Dickens, etc. etc.
Vraag naar de mogelijkheden!

De tarieven zijn glashelder en altijd inclusief BTW en transportkosten door heel NL.

Ik hoop dat u op deze website de informatie vindt die u zoekt. Alle informatie op deze website kunt u downloaden als PDF bestand, om het later nog eens terug te kunnen lezen. Gebruik hiervoor de link “Download article as PDF”, linksboven op iedere pagina. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen metEen klein stukje Holland huren? zie pagina “Holland Promotie”

06-13717201

Bekijk ook eens onze andere sites met muzikaal entertainment!

Accordeonist Hiddo

Download hier de algemene voorwaarden van HvO Music & Books

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.