Draaiorgel huren?

U wilt een draaiorgel huren ter ondersteuning van uw speciale gelegenheid? Onze mooie draaiorgels dragen bij aan uw bedrijfspromotie, huwelijksfeest, verjaardag, winkelopening,  commercial etc.

Draaiorgel in Corona-tijd

Het zijn vreemde en vooral moelijke tijden. Mensen mogen niet meer naar buiten en ouderen en gehandicapten mogen geen bezoek meer ontvangen…

Waar veel opdrachten met het draaiorgel worden afgezegd in deze tijd, komen de aanvragen voor het spelen bij verzorgingshuizen en instellingen voor ouderen en gehandicapten juist met grote mate binnen. Leuk en zeer dankbaar werk! Vanuit hun ramen of balkons kunnen ze op gepaste afstand het grote of kleine draaiorgel tóch goed zien en horen. Voor een aangepaste, vaste lage prijs door héél Nederland!

Klik hier voor meer informatie!

Bij ons kunt u het gezelligste draaiorgel huren, groot en klein, voor binnen en buiten! Of dit nu voor een uurtje is of de gehele dag, de orgelman brengt gezelligheid!

Er zijn diverse draaiorgels beschikbaar, van het kleine buikorgeltje tot het gezellige grote straat draaiorgel “Veronique”.  Zowel op grote schaal als in huiselijke kring kunnen wij uw feest van passende draaiorgelmuziek voorzien!

Klik hier voor meer informatie over het grote draaiorgel

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgel

De draaiorgelspeler komt altijd in een mooi kostuum, welke naadloos aansluit op het thema van uw feest of event! Humor en interactie maken onze optredens tot gezellige en unieke gebeurtenissen!

Draaiorgel huren? de mooiste draaiorgels huurt u bij ons!U boekt al een optreden met draaiorgel vanaf 1 uur, bijvoorbeeld als ontvangst-act voor uw gasten, of als verrassings-aubade bij de jarige! Een draaiorgel verhoogt de sfeer en tovert bij uw gasten een lach op hun gezicht. Dit wordt veroorzaakt door de gezellige en actuele muziek die onze draaiorgels ten gehore brengen! Wat dacht u bijvoorbeeld van gezellige Hollandse meezingers? Maar ook de grootste hits van bijvoorbeeld Robbie Williams, Adele, Queen, Pharrel Williams etc.

De tarieven zijn glashelder en altijd inclusief BTW en transportkosten door heel NL.

Tarieven Draaiorgel:
Felicitatie / Feestje op de stoep – 20 minuten € 272,50
t/m 1 uur € 327,=
t/m 2 uur € 381,50
t/m 3 uur € 436,=
t/m 4 uur € 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken, andere tijden of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende scherpe offerte!

Ik hoop dat u op deze website de informatie vindt die u zoekt. Alle informatie op deze website kunt u downloaden als PDF bestand, om het later nog eens terug te kunnen lezen. Gebruik hiervoor de link “Download article as PDF”, linksboven op iedere pagina. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen metEen klein stukje Holland huren? zie pagina “Holland Promotie”

06-13717201

Bekijk ook eens onze andere sites met muzikaal entertainment!

Accordeonist Hiddo

Hiddo’s Mixie Mini Band

Download hier de algemene voorwaarden van HvO Music & Books

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.