Klein draaiorgeltje

Dickens Kerst draaiorgel draaiorgeltje huren kerstmuziek kerstmarkt entertainment kerstmis kerstliedjes

Klein Hollands Draaiorgeltje in RAI AmsterdamEen draaiorgeltje, of Handdraaiorgel, is kleiner dan de orgelman en vormt de basis van alle andere draaiorgels. Het Hand- of buikorgel, is een klein draaiorgeltje, waarvan vreselijk veel verschillende soorten bestaan. De eerste orgeltjes werden gezien in Parijs, waarbij de orgelman meestal een aapje had om de centjes bij het publiek op te halen…
Voor evenementen op kleinere schaal kunt u bij ons natuurlijk ook een klein draaiorgeltje huren, welke wordt bespeeld door een orgelman in authentiek kostuum. Uiteraard voorzien van een speelgoed aapje!

 

IPV Fanfare Draaiorgel met slagwerkDeze draaiorgeltjes creëren een gezellige sfeer en brengen de mensen weer even terug in vroegertijd. Ideaal als deur-act, waardoor uw gasten direct in de goede stemming komen!

Deze mini-draaiorgeltjes worden door de orgelman met de hand gedraaid. Een vak apart, want wanneer men te snel of te langzaam draait is de melodie niet te herkennen. Wilt u het ook eens proberen? U bent van harte uitgenodigd!

Ook voor buitenoptredens in diverse stijlen, waaronder Hollands, Frans, Clown, Kerstman etc.

Het repertoire van dit kleine draaiorgeltje bestaat uit marsen, walzen, klassieke stukken, oud-Hollandse muziek, kinderliedjes, smartlappen etc. etc.

 

draaiorgel diploma draaiorgeltjeKinderen kunnen het officiële draaiorgeldiploma halen door zichzelf te bewijzen aan de slinger van het orgeltje! Draaiorgel.tv is hiermee de enige echte Draaiorgelschool van Europa!

Hiddo’s draaiorgeltjes zijn bekend door heel Europa. Een draaiorgeltje is een perfecte sfeermaker bij evenementen, brocante markten, toeristische attracties etc. Een draaiorgeltje brengt sfeer en gezelligheid op uw feest of evenement, in een volume waarbij nog gewoon een gesprek gevoerd kan worden!
Alle prijzen zijn inclusief transport en BTW door héél Nederland!
Wilt u meerdere dagen boeken, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een passende offerte!

 

 

 

Felicitatie – Act (20 minuten) € 212,=
1 uur € 265,=
2 uur € 318,=
3 uur € 371,=
4 uur € 424,=
5 uur € 477,=
Alle prijzen zijn inclusief transport en BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een passende offerte!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Voor meer informatie belt u met: 06-13717201

Heeft u al een kijkje genomen op onze andere sites volop muzikaal entertainment?

Hiddo’s Mixie Mini Band 

Accordeonist Hiddo

De Muzikale Kerstman!

Tot ziens!