Groot Draaiorgel

Draaiorgel huren Draaiorgeltje draaiorgels klompen tulpen molens
Draaiorgel huren draaiorgeltje Holland tulpen klompen kazen orgelmanOns grote draaiorgel “De Windmolen” is eigenlijk de vervanging van een 8- koppig orkest! Van een draaiorgel bent u natuurlijk de oude liedjes gewend als Tulpen uit Amsterdam etc. maar dit prachtige “Pierement” speelt altijd de nieuwste hits!

Verbaas uw gasten met de leuke, vlotte en bekende muziek tijdens uw feest of laat het orgel voorop gaan in de optocht! Het draaiorgel is uitermate geschikt voor muzikaal entertainment in een winkelcentrum of de opening van uw winkel of bedrijf! Natuurlijk verzorgt het mooie orgel ook een verrassings-aubade bij de jarige thuis of op het werk, al dan niet in combinatie met een heerlijk champagne ontbijtje of lunch! Vraag naar de mogelijkheden!

Luister naar de hits van Justin Bieber, Michael Jackson, Madness, David Guetta, Frans Bauer, Caro Emerald, Pharrell Williams, maar natuurlijk ook de Nederlandse meezingers

Draaiorgel huren Draaiorgeltje draaiorgels klompen tulpen molens

Het orgel is bekend van radio en televisie en trad o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Afmetingen van het draaiorgel zijn:

(H/B/L) 2,75/1,50/4,50 mtr.

(ingeklapt is de hoogte 2,40 mtr)

Felicitatie – Act (20 minuten) € 212,=
1 uur € 265,=
2 uur € 318,=
3 uur € 371,=
4 uur € 424,=
5 uur € 477,=
Alle prijzen zijn inclusief transport en BTW door héél Nederland! Wilt u meerdere dagen boeken, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een passende offerte!

draaiorgel huren draaiorgeltje orgelman draaiorgelmuziek

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Voor meer informatie over een draaiorgel huren of boekingen belt u met 06-13717201

 

 

 

 

Heeft u al een kijkje genomen op onze andere sites volop muzikaal entertainment?

Hiddo’s Mixie Mini Band 

Accordeonist Hiddo

De Muzikale Kerstman!

Tot ziens!